Paladin Property Divelopment
екип
· Г-н Александър Гебов – Управител
Г-н Гебов притежава диплома от университета в Бристол, Обединено Кралство, от 1997г., магистърска степен по гражданско инженерство от университета по архитектура и строителство в София, както и диплома по икономика и мениджмънт от университета за национално и световно стопанство в София. Г-н Гебов е работил като управител на фирма, образувана с частни капитали с инвестиции в хотели, недвижими имоти, строителство и складови площи. През 2003-2005 г-н Гебов изпълнява длъжността директор развитие във водеща компания – инвеститор в хотелския бизнес. Преди това г-н Гебов е бил финансов мениджър на KPMG.
· Г-н Георги Атанасов – Проект Мениджър
Г-н Атанасов е завършил техническия университет в София и притежава диплома по международни икономически отношения от академията за външна търговия в Москва. Г-н Атанасов е работил дълги години по внос и износ на инженерингови продукти в страната и чужбина – Далечния Изток, Никарагуа, Алжир. Той е бил генерален директор на водеща компания в България за машинно оборудване. Г-н Атанасов има значителен опит в изграждането и разработването на винарска изба, инфраструктурни проекти и индустриални паркове.
· Г-жа Пенка Георгиева – Главен Счетоводител
Г-жа Пенка Георгиева има магистърска степен от икономическия университет във Варна. Преди да се присъедини към екипа на Паладин Пропърти Дивелъпмънт г-жа Георгиева е работила в счетоводните отдели на водещи инвестициионно-строителни фирми, с фокус в изграждане на хотелски и развлекателни проекти.
Copyright 2024 Paladin; Created by Website.bg